СЕРВИЗ

СЕРВИЗ

Сервиз  за компютри, лаптопи, таблети, смартфони, принтери и монитори в град Перник и региона

При нас може да оставите техника за гаранционен ремонт от следните марки: Asus, Acer, Lenovo, HP, Dell, Samsung, Toshiba, Packard-Bell, Canon, Xerox, LG, Microsoft, Fujitsu, Cisco, NetApp, Epson, BenQ, Logitech, Labtec, D-Link, Apacer, Trust, Crypto, Transcend, 3M
Техниката не е нужно да бъде закупена от нашия магазин. Тя ще бъде обслужена напълно безплатно и за най-кратки срокове.


Контакти за заявки и запитвания за ремонт:

  Телефон: 076 / 58 88 56; 0885 84 94 00 (Мтел); 0894 533 913 (Теленор)

  E-mail: office@danielibg.com


Ценова листа на предлаганите услуги:

  Ценова листа за Хардуерни услуги
  Ценова листа за Софтуерни услуги


Диагностика и ремонт на лаптопи

  • Профилактика на софтуера - Тя включва почистване на лаптопа от вируси, премахване на ненужни програми качени по невнимание заедно с друг софтуер, който сте инсталирали, почистване на браузърите от тежки toolbar-и, приставки и добавки, освобождаване на свободно място в системния дял чрез почистване на натрупани временни файлове, оптимизация на регистрите и автоматично стартиращите приложения и услуги.
  • Профилактика на охлаждането - Почистването на лаптопа от прах е изключително важно и трябва да имате в предвид, че това е една от най-важните профилактики, които трябва да извършвате. Ако радиатора на лаптопа ви се задръсти с прах и не бъдат предприети незабавни мерки, то рискувате да спукате спойките на видео чипа или пък неговия кристал да дефектира от високите температури.
    Процедурата по почистване на лаптопа от прах включва: Цялостно разглобяване на машината, почистване на радиатора и смазване на перката, смяна на термо-паста върху процесора и видео чипа, подмяна на термо-подложките, тестване за градусите след обратното сглобяване на лаптопа.
  • Смяна на счупен или дефектирал LCD Панел - Разполагаме с всякакъв размер матрици втора употреба, както и нови. Можем експресно да подменим тази част и отново да се радвате на вашия лаптоп.
  • Ремонт на букси - Ако имате нужда от подмяна на захранваща или друга букса по дънната платка на вашия преносим компютър, то нашите квалифицирани техници ще извършат тази услуга за вас.
  • Подмяна на клавиатура - Предлагаме смяна на клавиатури на цени без аналог.

Диагностика и ремонт на таблетиПодкатегории