Реновирана техника

Защо да купим лаптоп, компютър или монитор втора употреба от Danieli Computers?

Предлаганата техника втора ръка при нас няма нищо общо с обявите в Интернет от частни лица. Ние предлагаме само бизнес клас техника на много добри цени с гаранция 6 месеца или 1 година. Тя е различна от евтините лаптопи и сгобяваните компютри от несертифицирани лица. Разликата е в това, че бизнес класа се отличава с много висока надежност и живот на техниката. Затова струва многократно повече като нова от потребителската техника за домашна употреба.

Разбира се употребяваните бизнес компютрите ще се справят много по-добре от потребителските такива, за двойно по-ниска цена. Те показват и много по-рядко някакви дефекти. Дори на няколко години, те са много по-производителни от чисто нов компютър предназначен за домашни крайни потребители.

Ето защо при нас можете да намерите всякаква обновена маркова техника на страхотни цени, която ще Ви служи дълго време. Разполагаме с модели на марките IBM, Lenovo, Dell, HP, Asus, Fujitsu, Toshiba. Заповядайте в нашия шоурум да разгледате продуктите и да предложим безплатна консултация.