Kазвам се Даниел Андонов и съм собственик на фирма Даниели ЕООД. Интересът ми към компютрите започва от 1993, когато съм само трети клас. Спечелил съм няколко състезания по информатика, както и други награди, като най-голямата е през 2000г., когато спечелих Национален конкурс - Млади таланти към министерство на образованието.

Натрупаният опит през годините и динамично развиващата се нужда от използването на компютърни системи в човешката дейност, подтикна реализирането на моите знания във фирма Даниели Компютърс. Това се случва през 2006 г., от когато набираме екип само от компютърни специалисти, като по този начин можем да осигурим отговор и решение на всяко Ваше запитване или идея.

Ние, екипът на Даниели Компютърс, работим дълги години в сферата на информационните технологии. Винаги сме се стремяли да постигнем не просто някакви резултати, а най-добрите. Разбира се това е продукт на много труд, постоянство и любов към това което правим.


Основните компютърни дейности, които извършваме са:

  1.        Продажба на компютърна техника нова и втора употреба
  2.        Сервиз и поддръжка на компютърна техника.
  3.        Зареждане на тонер касети за всякакви лазерни принтери, мултифункционални устройства и копирни машини.
  4.        Проектиране и изграждане на Уеб сайтове, както и обновяване на вече създадени такива.

На нашия електронен магазин - www.danielicomputers.com, имате възможност да разгледате подробно голяма част от номенклатурата ни, както и услугите които извършваме. 
Разполагаме със собствен транспорт за доставка на поръчки и сервизна дейонст на адрес при клиента.