danieli0885 84 94 00 danieli0894 533 913
  • Ремонт на навигации
  • Категория : УСЛУГИ
    Цена : 24.00 лв
    Количество:
    Няма наличност /


    Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
    споделите с Вашите приятели.

    Сервиз за навигации
     

    Актуализация на карти за навигации - 36 лв с ДДС

    При нас може да актуализирате своята навигация с най-актуална версия за цяла Европа. Най-често срещаните навигации, които обновяваме в нашият сервиз са iGo, Sygic, Garmin и TomTom. Можем да качим карти както за кола, така и за камион. Услугата става сравнително бързо, почти винаги е в рамките на деня.

    Ремонт или смяна на захранваща букса - 42 лв с ДДС

    Навигацията е включена в зарядното почти постоянно, докато се използва. Това също е предпоставка кабелът за зареждане да стои под "напрежение" и така да оказва натиск върху захранващата букса. Така тя може да се развали сравнително лесно. След оглед на състоянието на буксата, което включва разглобяване на устройството, ще преценим дали буксата може само да се презапои или ще се наложи монтаж на нова такава. Цената за ремонта или смяната е еднаква, защото себестойността на букса е нищожна, а самата процедура по монтажа е сложната част. Реално заплащате трудът като вложена услуга.

    Смяна на батерия - 50 лв с ДДС

    Батерията е консуматив и ако тя се повреди, не е толкова голям проблем, защото както споменахме по-горе, навигацията често е постоянно включена в зарядното. Но идва момент, когато тя се надува, било то от износване или от топлината от слънчевите лъчи. Тогава тя става потенциално опасна и може да се разтече или да експлодира. Последствията по-натам са ясни за всеки.
    Батериите които слагаме почти винаги са два пъти по-големи от фабричните. Така навигацията ще може да издържи по-дълго само на батерия.


    Складова наличност : Намаляваща


    Брой прегледи : 1298


    Написани Общо 0 мнения за Ремонт на навигации

    За да направите запитване или да оставите мнение за Ремонт на навигации е нужно потребителско име.