danieli0885 84 94 00 danieli0894 533 913
  • Ремонт на Playstation
  • Категория : УСЛУГИ
    Цена : 36.00 лв
    Количество:
    Няма наличност /


    Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
    споделите с Вашите приятели.

    Сервиз за PlayStation 4 и 5 конзоли
     

    Почистване от прах - 65 лв с ДДС

    Поддържането на конзолата чиста от прах и с добра термопаста е много важно за нейния живот. Няма определен срок, на който да се прави почистване, защото всяка конзола се ползва в различни условия. Ако усетите, че вентилатора върти на по-високи обороти или пък самата конзола изписва, че прегрява, това означава че е крайно време да бъде сервизирана. Процедурата включва цялостно разглобяване и обстойно премахване на цялата прах от охладителния модул. Поставя се паста Arctic MX-4 и се сменят термоподложките върху чиповете. Това ще гарантира безпроблемна работа на вашата техника при големи натоварвания.

    Смяна на HDMI порт - 100 лв с ДДС

    Ако конзолата издава нормални звуци на стартиране и контролните диоди светят коректно, но няма образ на екрана или телевизора, то най-вероятно имате повреден HDMI порт. Ние можем да ремонтираме вашият порт или ако е увреден и не подлежи на презапояване, то можем да сменим буксата с нова, като това ще върне конзолата в изправност и ще може да продължите да се наслаждавате на вашите игри.

    Ремонт на джойстик /контролер/ - 24 лв с ДДС

    Ако буксата за зареждане на контролера е разбита или пък някои от бутоните или аналозите не работят - ние можем да предложим ремонт.

    Смяна на твърд диск за PlayStation 4

    Един от най-честите дефекти при PS4 конзолите е повреда на диск с лоши сектори. Проблема се изразява в забиване на конзолата, циклене (бавна работа) или незареждане на основния софтуер. Разполагаме с нужните твърди дискове за подмяна на дефетният, като след това ще инстралираме наново софтуера за да възстановим работата на конзолата.

    Upgrade на PlayStation 5 конзоли с SSD Nvme PCie М.2 диск

    Новите конзоли често са с малки дискове, а новите игри заемат все повече място на диска. PS5 разполага със свободен слот за монтаж на втори диск. Има и определени изисквания за да тръгне машината с новия диск. Ние можем да продадем и монтираме точния компонент за вашата конзола.

    Преинсталация на софтуер - 48 лв с ДДС

    Случва се конзолта да блокира и да не може да зареди коректно фабричният си софтуер. Ние можем да възстановим отново нормалната работа на любимата ви игрална конзола. Цената е 48 лв с ДДС.

    Почистване на оптика на BluRay - 48 лв с ДДС

    Прави се когато дисковете с игрите не могат да бъдат прочетени


    Складова наличност : Намаляваща


    Брой прегледи : 1098


    Написани Общо 0 мнения за Ремонт на Playstation

    За да направите запитване или да оставите мнение за Ремонт на Playstation е нужно потребителско име.