danieli0885 84 94 00 danieli0894 533 913

Сервиз за принтери

В нашият сервиз се извършват ремонт на лазерни, мастилено-струйни и матрични принтери. 

Отпушване на засъхнали дюзи на мастилено-струен принтер

Това е най-често дефектиращата част на този тип принтери и мултифункционални устройства. Проблема се изразява в некачествен печат, липсващи цветове или принтера изкарава чисто бели листя. Не рядко този ремонт излиза нерентабилен, ако принтера е от най-евтините, защото е вероятно да се наложи купиване на нови оригинални консумативи заедно с услугата по ремонт на принтера, което често надхвърля цената на един чисто нов принтер.

Премахване на заседнала скъсана хартия или чужди тела по пътя на листа.

Това също често се случва. Клиента не успява да извади напълно скъсаните парчета и понякога правят грешката да се опитат с нещо тънко и остро да извадят заседнали парчета хартия, което води да надиране и скъсване на основни части в принтера. 

Ремонт на поемащ механизъм

Когато принтера се опитва да вземе листя, но не успява, тогава се налага ремонт на този механизъм. Друг дефект пък е вземането на няколко листя едновременно.

Ремонт на изпичаща секция

Всеки принтер има определен брой копия, които може да направи. След това се налага подмяна на възлови елементи в изпичащата секция за да може да продължи да работи. Често се налага само профилактика на изпичащия модул, което отстранява засядане на листя в принтера или смачкването им.



Брой прегледи : 1125


Написани Общо 0 мнения за Ремонт на принтери

За да направите запитване или да оставите мнение за Ремонт на принтери е нужно потребителско име.