danieli0885 84 94 00 danieli0894 533 913

Сервиз за мобилни телефони /смартфони/

Мобилният телефон отдавна е незаменимо устройство в нашето ежедневие. Всеки от нас използва смартфон и това налага предлагането на наистина качествен сервиз за тези устройства. Те често биват изпускани, намокряни и подлагани на други сътресения в ежедневното им използване. Най-честите ремонти при нас са:

Смяна на дислей и тъч скрийн на мобилен телефон - 70 лв с ДДС /трудът без цената на дисплея/

Това е много отговорна задача, защото освен разлепването на целия телефон, трябва да се залепи новият дисплей, така че да не останат никакви следи от тази дейност.
Процедурата стартира от разлепване на задния панел, след това се премахват всички винтчета, букси и кабели. Със специална машина се разлепва счупеният дисплей от рамката на телефона. Почиства се старателно цялата рамка. След това се залепва новият дисплей и трябва да остане така поне 5 часа, за да стегне хубаво лепилото. Сглобяват се всички елементи обратно и накрая се залепва задния капак към телефона. Отново трябва да се изчака няколко часа. Това е и причината по някога да не може да се извърши целият ремонт в рамките на един работен ден.

Смяна или ремонт на Micro Usb букса/Type-C букса (6 месеца гаранция) - от 60 лв с ДДС:

Това е следващият най-често срещан проблем за решаване в нашият сервиз. Ако крачетата на буксата са отпоени от платка, можем да ги презапоим наново, ако буксата е увредена във вътрешността, тогава се разпоява старата и се запоява нова.

Почистване или смяна на слушалка и микрофон - по договаряне:

Когато не чувате добре или от другата страна не ви чуват отчетливо се налага почистване, а ако не помогне - смяна на конкретния елемент.

Смяна на батерия - по договаряне:

Това също е много отговорна задача, защото фабричната батерия е залепена изключително силно към корпуса на телефона. При неправилен опит за отлепването й, може да я спукате. Тогава може да протече, което е много опасно за здравето на човека или в най-лошият случай дори да експлодира. Последиците са ясни. Има специални инструменти и течности за тази цел.

Отключване на телефон защитен с Google акаунт /FRP/ - 80 лв с ДДС

Ако сте забравили вашата парола или фигура за отключване на устройството ви, често хората прибягват към връщане на фабрични настройки на телефона от комбинация на страничните бутони. Това изтрива цялата информация на телефона и клиента очаква, че ще може да го използва отначало като нов. Но с изненада разбира, че телефона след това остава заключен към акаунта, на който не знае данните.
Ние можем да отключен всеки телефон с изключение на Iphone.

Преинсталация на телефон /смяна на Firmware/ - 60 лв с ДДС

Когато телефона е с повреда в софтуера или самото ядро е заразено с вирус, който остава и след стартиране на фабрични настройки, тогава сме насреща да пренсталираме вашето устройство.

Софтуерна профилактика - 48 лв с ДДС

Ако постоянно излизат дразнещи съобщения от различни програми, телефонът работи много по-бавно, няма достатъчно свободно място, батерията пада по-бързо, можем да направим профилактика и оптимизация на вашето мобилно устойство.

Изваждане на информация от телефон със счупен дисплей - 70 лв с ДДС:

Можем да извадим всякаква информация от телефон с неработещ екран и да я прехвърлим на друг ваш носител. 

 



Брой прегледи : 1323


Написани Общо 0 мнения за Ремонт на телефони

За да направите запитване или да оставите мнение за Ремонт на телефони е нужно потребителско име.