danieli0885 84 94 00 danieli0894 533 913

Сервиз за компютри

При нас можете да ремонтирате Вашите настолни компютри. Разполагаме с резервни части, както нови, така и втора употреба. По този начин може да предложим ремонт на много достъпни цени, като винаги ще получите гаранция за ремонта.

Най-често срещаните ремонти на компютри в нашия сервизен център включват:

 

Диагностика на компютър - 36 лв с ДДС:

Често нашите клиенти идват при нас с оплаквания за своя настолен компютър, които могат да са причинени от различни дефектирали части, но да проявяват един и същ симптом. Ние разбира се лесно можем да предположим къде е проблема на база нашия дългогодишен опит в тестването, диагностициането и отстраняването на хиляди компютри и веднага да изброим възможните варианти. Но качествения ремонт изисква отделяне на технологично време за да тестваме отделни компоненти. Ние сме сложили такса за този вид диагностика, защото ще дадем изключително точна диагноза за състоянието на лаптопа до ниво елемент. Ако клиента реши да не отремонтира компютъра при нас, тогава клиента ще дължи 24 лв с ДДС, за което е уведомен още при предването на техниката в нашия сервиз. Ако обаче реши да отремонтира дефектния компютър, то тогава диагностика не се заплаща, а само цената за трудо по отстраняването на проблема и евентуално вложените части в него.

Някои сервизи предлагат безплатна диагностика, но имате предвид, че качествените сервизи са доста натоварени, а времето е ценно, както за самите сервизи така и за клиентите, които са им оставили техниката за ремонт. Нашата практика показва, че често клиент, който се е възползвал само от безплатна диагностика, без да прави ремонт и след това идва при нас да потвърди становището от предишния сервиз се оказва грешна.

Сглобяване на конфигурация с части закупени от друго място - 72 лв с ДДС

Предлагаме професионално асемблиране на геймърски и офис компютърни консигурации.

Почистване на компютърна система и смяна на термо-паста - 48 лв с ДДС

Почистваме цялата компютърна система от прах. След това премахваме старата термо паста и полагаме нова висококачествана Arctic MX-4. За финал тестваме системата под натоварване за да проверим градустите.

Почистване от вируси и премахване на злонамерен софтуер - 48 лв с ДДС:

Заразяването с вируси е дост често срещан проблем. Може да се заразите от отваряне на хитро прикрит файл през електронната ви поща, дори от ваши нищо неподозиращи познати или чрез сваляне на пиратски софтуер от опасни източници. Често се предват вируси само чрез поставяне на USB преносима памет – флашка във вашия компютър. Отварянето на несигурни интернет страници също е опасно. Най-често това са сайтове за гледане на безплатни филми онлайн, където лесно може да си лепнете зарази по уеб браузърите на вашия компютър. Освен значителното забавяне на работата на компютъра, често се случва да не работи коректно операционната система. Също така може да бъдат откраднати чувствителни данни, като потребителски имена, пароли или още по-лошо – да бъде заключена цялата ви лична информация, така нареченото криптиране и никога повече да не може да и използвате или достъпите вашите файлове. Може да разчитате на нашия екип за премахването на вируси и възстановяването на операционната система.

Инсталация или преинсталация на операционна система – Microsoft Windows, Linux, Mac OS - 59 лв с ДДС

/Включва пакет от програми: MS Office, Acrobat Reader, VLC, Winamp, Winrar, Google Chrome, Mozilla Firefox, qBitTorrent и други/
При нас можете да донесете настолен компютър за първоначална инсталация на операционен софтуер заедно с пакет от най-често ползвани програми или просто да направим преинсталация на бавно зареждаща система. Можем да запазим цялата ваша лична информация, така че не се притеснявайте, че ще я изгубите. Инсталацията за много хора може да се струва лесно нещо, но по-важното е, че за да може един компютър да е наистина готов за употреба, само със самата инсталация това не е достатъчно. След инсталацията се налага да се качат последните актуализации на операционната система, най-новите драйвери за хардуера, както и най-често ползвани програми. Те трябва да бъдат също така настроени правилно, за да не забавят стартирането и използването на компютъра. Това е от значителна част, която много потребители не зная и изпускат, ползвайки услугите на приятел, за да излезе по-евтино.

Смяна на захранващ блок - 36 лв с ДДС

Когато компютъра отказва да се включи, тогава най-често проблема е в дефектно захранване. Ремонта на модула е нерентабилен, защото цената на ново захранване е сравнително ниска и в повечето случаи по-ниска от самият ремонт, освен ако захранването не е марково и скъпо.

Смяна на LAN карта с инсталация на драйвер - 36 лв с ДДС

След гръмотевица, ако мрежата на Интернет доставчикът не е правилно заземена, последната точка, която бива поразена е мрежовата карта на компютърът Ви.

Монтаж на друг компонент с инсталация на дайвер - 36 лв с ДДС

След гръмотевица, ако мрежата на Интернет доставчикът не е правилно заземена, последната точка, която бива поразена е мрежовата карта на компютърът Ви.Брой прегледи : 1024


Написани Общо 0 мнения за Ремонт на компютри

За да направите запитване или да оставите мнение за Ремонт на компютри е нужно потребителско име.